Menu


Menu - dieta bez glutenu i laktozy

  • Poniedziałek
  • Wtorek
  • Środa
  • Czwartek
  • Piątek
  • Sobota
  • Niedziela

Śniadanie

Owsianka herbaciana.


II Śniadanie

Koktajl truskawkowy.


Obiad

Grillowany filet z indyka, kasza jaglana, surówka z brukselki.


Podwieczorek

Krem z kukurydzy z grzankami bezglutenowymi.


Kolacja

Kanapki na ciepło z serem, pomidorem, bazylią, sałatami i sosem chrzanowym.


Śniadanie

Czekoladowe naleśniki z białym serem i gruszką.


II Śniadanie

Pożywny koktajl pomarańczowo ananasowy.


Obiad

Gołąbki na sposób włoski, pieczone buraczki.


Podwieczorek

Drożdżówka ze śliwkami.


Kolacja

Sałatka z dorszem i makaronem.


Śniadanie

Jogurtowo-kokosowe placki z jagodami.


II Śniadanie

Koktajl o dużej zawartości błonnika.


Obiad

Pstrąg na parze z warzywami, makaron.


Podwieczorek

Zupa curry z soczewicy.


Kolacja

Papryka faszerowana kaszą.


Śniadanie

Jaglanka winogronowa.


II Śniadanie

Koktajl banan z melonem.


Obiad

Kofty z udźca indyka, ryż, mizeria.


Podwieczorek

Gryczane muffinki z ananasem.


Kolacja

Sałatka z awokado.


Śniadanie

Bagietka z tofu, marchewką i ogórkiem.


II Śniadanie

Koktajl mango, borówka, banan.


Obiad

kotleciki rybne z sosem koperkowo – cytrynowym z kaszą gryczaną i sałatą rzymską.


Podwieczorek

Zupa pomidorowa z makaronem.


Kolacja

Sałatka z cykorią i jajkiem.


Śniadanie

Waniliowy pudding ryżowy.


II Śniadanie

Koktajl z burakiem.


Obiad

Kurczak w marynacie lubczykowo-pietruszkowej z czosnkiem, kasza gryczana, surówka z białej rzodkwi.


Podwieczorek

Kanapka z pastą z zielonego groszku.


Kolacja

Sałatka z kalafiorem i tymiankowym kurczakiem.


Śniadanie

Jogurt z truskawkową granolą.


II Śniadanie

Koktajl brzoskwiniowo pomarańczowy.


Obiad

Kotlety sojowe z sałatką szpinakową.


Podwieczorek

Tosty z gruszką miodem i cynamonem.


Kolacja

Bakłażan w pomidorach z kaszą amarantus.