Menu
Menu - dieta bez glutenu i laktozy
Śniadanie
Owsianka herbaciana.
II Śniadanie
Koktajl truskawkowy.
Obiad
Grillowany filet z indyka, kasza jaglana, surówka z brukselki.
Podwieczorek
Krem z kukurydzy z grzankami bezglutenowymi.
Kolacja
Kanapki na ciepło z serem, pomidorem, bazylią, sałatami i sosem chrzanowym.
Śniadanie
Czekoladowe naleśniki z białym serem i gruszką.
II Śniadanie
Pożywny koktajl pomarańczowo ananasowy.
Obiad
Gołąbki na sposób włoski, pieczone buraczki.
Podwieczorek
Drożdżówka ze śliwkami.
Kolacja
Sałatka z dorszem i makaronem.
Śniadanie
Jogurtowo-kokosowe placki z jagodami.
II Śniadanie
Koktajl o dużej zawartości błonnika.
Obiad
Pstrąg na parze z warzywami, makaron.
Podwieczorek
Zupa curry z soczewicy.
Kolacja
Papryka faszerowana kaszą.
Śniadanie
Jaglanka winogronowa.
II Śniadanie
Koktajl banan z melonem.
Obiad
Kofty z udźca indyka, ryż, mizeria.
Podwieczorek
Gryczane muffinki z ananasem.
Kolacja
Sałatka z awokado.
Śniadanie
Bagietka z tofu, marchewką i ogórkiem.
II Śniadanie
Koktajl mango, borówka, banan.
Obiad
kotleciki rybne z sosem koperkowo – cytrynowym z kaszą gryczaną i sałatą rzymską.
Podwieczorek
Zupa pomidorowa z makaronem.
Kolacja
Sałatka z cykorią i jajkiem.
Śniadanie
Waniliowy pudding ryżowy.
II Śniadanie
Koktajl z burakiem.
Obiad
Kurczak w marynacie lubczykowo-pietruszkowej z czosnkiem, kasza gryczana, surówka z białej rzodkwi.
Podwieczorek
Kanapka z pastą z zielonego groszku.
Kolacja
Sałatka z kalafiorem i tymiankowym kurczakiem.
Śniadanie
Jogurt z truskawkową granolą.
II Śniadanie
Koktajl brzoskwiniowo pomarańczowy.
Obiad
Kotlety sojowe z sałatką szpinakową.
Podwieczorek
Tosty z gruszką miodem i cynamonem.
Kolacja
Bakłażan w pomidorach z kaszą amarantus.