Menu

Menu

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Menu - dieta bez glutenu i laktozy

Śniadanie

Owsianka herbaciana.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

II Śniadanie

Koktajl truskawkowy.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Obiad

Grillowany filet z indyka, kasza jaglana, surówka z brukselki.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Podwieczorek

Krem z kukurydzy z grzankami bezglutenowymi.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Kolacja

Kanapki na ciepło z serem, pomidorem, bazylią, sałatami i sosem chrzanowym.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Śniadanie

Czekoladowe naleśniki z białym serem i gruszką.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

II Śniadanie

Pożywny koktajl pomarańczowo ananasowy.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Obiad

Gołąbki na sposób włoski, pieczone buraczki.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Podwieczorek

Drożdżówka ze śliwkami.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Kolacja

Sałatka z dorszem i makaronem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Śniadanie

Jogurtowo-kokosowe placki z jagodami.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

II Śniadanie

Koktajl o dużej zawartości błonnika.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Obiad

Pstrąg na parze z warzywami, makaron.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Podwieczorek

Zupa curry z soczewicy.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Kolacja

Papryka faszerowana kaszą.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Śniadanie

Jaglanka winogronowa.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

II Śniadanie

Koktajl banan z melonem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Obiad

Kofty z udźca indyka, ryż, mizeria.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Podwieczorek

Gryczane muffinki z ananasem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Kolacja

Sałatka z awokado.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Śniadanie

Bagietka z tofu, marchewką i ogórkiem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

II Śniadanie

Koktajl mango, borówka, banan.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Obiad

kotleciki rybne z sosem koperkowo – cytrynowym z kaszą gryczaną i sałatą rzymską.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Podwieczorek

Zupa pomidorowa z makaronem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Kolacja

Sałatka z cykorią i jajkiem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Śniadanie

Waniliowy pudding ryżowy.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

II Śniadanie

Koktajl z burakiem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Obiad

Kurczak w marynacie lubczykowo-pietruszkowej z czosnkiem, kasza gryczana, surówka z białej rzodkwi.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Podwieczorek

Kanapka z pastą z zielonego groszku.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Kolacja

Sałatka z kalafiorem i tymiankowym kurczakiem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Śniadanie

Jogurt z truskawkową granolą.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

II Śniadanie

Koktajl brzoskwiniowo pomarańczowy.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Obiad

Kotlety sojowe z sałatką szpinakową.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Podwieczorek

Tosty z gruszką miodem i cynamonem.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]

Kolacja

Bakłażan w pomidorach z kaszą amarantus.

[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]
[vc_wtr_divider type=”line” height=”1″ delay=”0″]
Przewiń do góry